Voor welke leeftijdsgroep is Drie Katjes Op Het Dak?

Voor welke leeftijdsgroep is Drie Katjes Op Het Dak?

Drie Katjes Op Het Dak is een vlot lezend boek. Heldere tekst. Geen al te lange zinnen. Korte paragrafen. Een rijke, maar herkenbare woordenschat. Geschikt voor lezers die regelmatig boeken verslinden. Ook voor jongens en meisjes die niet vaak boeken lezen. Fantasierijk. Sprookjesachtig. Spannend. Moeilijk weg te leggen eens je bent begonnen met lezen.

Het verhaal is best wel griezelig en héél spannend. Door die grote en gevaarlijke machines. De fabriek waar Mirre moet werken. Een thema dat je aan het denken zet. Kinderen die werken in een fabriek, zoals hier ooit het geval was. Ideaal voor denkertjes. Ook jonge lezers die houden van een héél spannend verhaal, dat hen echt op het puntje van hun stoel houdt.

Samengevat: Een heel vlot boek, dat makkelijk leest. Maar wel heel spannend. Stemt ook tot nadenken. Misschien te griezelig voor sommige jonge lezertjes. Daarom raden we voor dit boek aan: 12+

Lezertjes die snel bang zijn, misschien zelfs iets ouder.

Ook leuk om te lezen voor oudere lezers, die graag een sprookjesachtig en spannend verhaal lezen.

Te koop / te bestellen in zowat alle boekhandels in Nederland en Vlaanderen. Zowel in de winkel als online. Slechts 19.99 euro. Verschijnt eind september. Zo snel mogelijk in huis? Reserveer dan nu een exemplaar bij je boekhandel / webshop.

Een gesigneerd exemplaar bestellen? E-mail naar sales@ateliers-claudine.be of stuur een chat op Facebook. Gesigneerde exemplaren bestellen is mogelijk tot 18 september, dus wees er snel bij.