Twee nieuwe kortverhalen

Parijs, december 1942. De stad is in handen van de Duitse bezetters, en voor zij die weerstand bieden aan de macht van de Fürher, schuilt achter elke hoek gevaar.

Maya is een van de moedigen die weerstand bieden. Ze haast zich een druk treinstation binnen. Koffer in de hand. Verborgen onder haar jas, haar revolver.

Door een stom toeval, trekt ze de aandacht van een Duitse soldaat.

Een bloedstollend kortverhaal, in het door de Nazi’s bezette Parijs. Lezers die houden van verhalen die actie combineren met de finesse van spionageromans, doen er goed aan “De zeven diamanten” eens te proberen, en kennis te maken met de bikkelharde onnavolgbare, bikkelharde Majoor Maya.

Mira ontwaakt in een oude, stoffige kamer. Zonder herinnering aan hoe ze daar komt. Een stem uit de schaduw belooft haar te helpen, en vraagt haar naam. Een andere stem, waarschuwt Mira die in geen geval te vertellen.

Hoe komt ze in deze kamer? En belangrijker, wat voor gevaar dreigt er hier?

Mira moet uitzoeken wat er aan de hand is, en wie ze kan vertrouwen.

Duistere Fantasy, die je onderdompelt in een fascinerende, bloedstollende wereld. Een kortverhaal dat je zes hoofdstukken lang op het puntje van je stoel houdt. En je doet verlangen terug te keren naar de duistere wereld, waaruit Mira probeert te ontsnappen.

* * *

Beide verhalen zijn reeds te koop als e-book bij Kobo, Amazon.nl en Bol.com. Wil je de e-books ook in jouw winkel verkopen? Herpubliceren in je eigen publicatie? E-mail naar sales@ateliers-claudine.be

Persvragen? E-mail naar pers@ateliers-claudine.be