Op kot met Jentel – update 21-04-2016

Een grote update vandaag en een beetje vroeger dan aangekondigd, maar ik neem volgende week een paar dagen vrijaf om tijd met mijn gezin door te brengen.

De tweede versie van Op kot met Jentel is klaar! Voor wie dat nog niet weet, de reeks zal in zijn geheel verschijnen. Ik heb het hier dus over alle vijf de boeken samen. Concreet betekent dit dat het verhaal nu van begin tot eind op papier staat en dat de tekst al heel leesbaar is. In de derde versie zal ik wat aan de scènes sleutelen om ze sterker te maken, en ik zal de tekst opkuisen. Op dit moment zit ik prima op schema om de complete reeks begin juli in de winkel te hebben.

Doordat het verhaal zelf nu al min of meer op punt staat, kan ik de korte inhouden per boek delen. Ik heb mijn best gedaan om zo min mogelijk spoilers in de korte inhouden te zetten, maar als je alle kans op spoilers wilt vermijden, lees dan enkel de korte inhoud van het eerste boek.

De covers van de boeken zijn klaar. Je kan ze bekijken op de reekspagina en op de individuele pagina’s van de boeken, maar ik zet ze hieronder ook even op een rijtje. Rechtsonder op de cover kan je telkens zien om welk boek in de reeks het gaat.

OpKotMetJentel-BOEK1-WEB-kleinOpKotMetJentel-BOEK2-WEB-kleinOpKotMetJentel-BOEK3-WEB-kleinOpKotMetJentel-BOEK4-WEB--kleinOpKotMetJentel-BOEK5-WEB-klein

De boeken zullen als paperback verschijnen en het gewone formaat (148mm x 210mm) hebben. De prijs zal zoals anders 21.95 euro per boek zijn. Aangezien de reeks compleet verschijnt, kies je zelf hoe je leest. Je kan elke paar maanden een volgende boek kopen, of meteen de hele reeks lezen; wat jou het beste uitkomt.

Er zullen kort na release enkele recensies van het eerste boek verschijnen, en er zullen op een paar websites exemplaren van het boek te winnen zijn. Ik zal later nog aankondigen waar precies. Als je zelf een recensie wilt schrijven en daarvoor graag een recensie-exemplaar ontvangt, en/of een win-actie wilt houden, neem dan contact op.

Elk boek bevat behalve het hoofdverhaal nog drie extra scènes, zoals bij Hartendiefjes.

Dat is het denk ik zo’n beetje voor vandaag. Als je vragen hebt, stel ze dan gerust in de reacties hieronder of via e-mail.

Björn

ateliers-claudine-ontspan2