Wil je je dochter zien glimlachen? Geef haar een Hartendiefjes boek cadeau!

Alles om een avontuurlijk meisjeshart te bekoren

Wil je je dochter stralend zien glimlachen? Horen lachen tijdens het lezen? Laat haar dan mee op avontuur gaan met de geheimzinnigste meisjes in Parijs! De Hartendiefjes boeken hebben alles in huis om het hart van je dochter te bekoren: avontuur, humor en lekker veel geheimzinnigheid.Laat je kleine schat mee op avontuur gaan met de Hartendiefjes. Je zal haar zien stralen!

Met een vlotte pen geschreven

Björn Peeters schreef al meer dan veertien jeugd- en Young Adult boeken, waaronder de geliefde Hartendiefjes reeks en de wondermooie Fantasy reeks Ictiluni. Met zijn vlotte schrijfstijl neemt hij lezers van alle leeftijden mee op avontuur in de wondermooie werelden die uit zijn pen vloeien.

“Een beetje zoals Robin Hood, maar dan met meisjes”

“Hartendiefjes is een avontuurlijke maar vooral ook hartverwarmende reeks.” zegt Björn Peeters, de auteur. “De meisjes in de boeken leven buiten de wet, als vrije vogels. Maar ze hebben een hart van goud. Een beetje zoals de vrijschutters van Robin Hood, maar dan in hedendaags Parijs. Geheimzinniger. Met allemaal meisjes in de hoofdrol. En in plaats van een bende vrijschutters, vormen ze een gezellig gezinnetje. Die combinatie van avontuur en gezellige warmte. Dat maakt de Hartendiefjes boeken bijzonder.”

Al drie boeken die je dochter kan verslinden

De eerste drie boeken in de reeks zijn nu te koop. De Ontvoering Van Anaïs is het eerste boek in de reeks. In dit boek komt je dochter te weten hoe de kleine Anaïs een van de Hartendiefjes wordt. Maar de boeken in deze reeks zijn ook apart te lezen. Je kan dus eender welke van de drie kiezen om je dochter blij te maken. Te koop in de boekhandel, maar nog eenvoudiger online te bestellen. Geef je kleine schat vandaag nog een Hartendiefjes boek cadeau. En zie haar stralen.

Hartendiefjes 1: De ontvoering van Anaïs

Kleine meisjes willen gelukkig zijn, en dat kan niet in het tehuis waar Anaïs woont. Maar wat kan een meisje van vijf doen? De stad in vluchten? In haar eentje over de straten van Parijs dwalen? Nee, dat zou te verschrikkelijk zijn. In Parijs woont een bijzonder gezinnetje waar Anaïs heel gelukkig zou kunnen worden. Maar hoe komt ze daar? Misschien met de hulp van een heel stout meisje, dat er nog wel een zusje bij wil… en er dan maar eentje ontvoert.

AVONTUUR – HUMOR (10+)

19,99 euro

Nu te koop! In o.a. deze winkels: Bol.com, Standaard Boekhandel, Akko, ECI, Bruna,

De Hartendiefjes boeken op een rijtje…