Ictiluni – update 19-11-2016

Hallo allemaal! Het is een tijdje stil geweest, ik weet het. De reden is simpel: ik was hard aan het werk om de tweede versie van het verhaal af te werken. Met deze korte update wil ik jullie vertellen dat de boeken perfect op schema zitten. Er staat nu ook een korte intro op de verhaalpagina, die een héél klein tipje van de sluier oplicht over deze reeks. Ik geef het jullie ook hier even mee.

Amarillis en Velira horen als kind vaak het verhaal over de verloren prinsessen vertellen, en ze fantaseren net zoals ontelbare andere meisjes dat zij de prinsessen zijn. Maar wat als dat in hun geval ook echt zo blijkt te zijn, en zij de twee prinsessen zijn die jaren geleden spoorloos verdwenen?

Volgende week begint Eline als eerste de boeken te lezen. Het complete verhaal (de vijf boeken samen) telt meer dan 1100 bladzijden, dus ze zal er even werk aan hebben, maar hiermee beginnen we toch al stilaan aan de publicatie te denken. Er is ook al een ontwerp klaar voor de covers, en het zou kunnen dat ze dit jaar nog op de website te zien zullen zijn. Maar dat is dus nog niet zeker.

Over het verhaal zelf zal ik nog niet te veel vertellen, behalve dat wie van fantasy verhalen met een dubbele dosis actie houdt, haar hart zal kunnen ophalen aan deze reeks. En ja, de hoofdrolspeelsters zelf zullen voor veel van deze actie zorgen. Als je denkt aan de prinsessen in Ictiluni, denk dan niet aan wat dat woord tegenwoordig betekent. Denk net het tegenovergestelde. Denk legendarisch.

Björn

ateliers-claudine-ontspan2