“Hilarische boeken over vijf vriendinnen op kot (kamers)!”

“Beste vriendinnen, een doldwaze studententijd!”

Kijk even in de spiegel. Ben je aan het glimlachen. Nee?

Dat gaat nu veranderen.

Plof je neer in de zetel. Sla Op kot met Jentel open. En wees vooral niet beschaamd om tijdens het lezen luidop te lachen!

Al meer dan veertien boeken!

Björn Peeters schreef al meer dan veertien jeugd- en Young Adult boeken, waaronder de geliefde Hartendiefjes reeks en de wondermooie Fantasy reeks Ictiluni. Met zijn vlotte schrijfstijl neemt hij zowel jonge als oudere lezers mee op avontuur in een unieke, entertainende wereld. En in Op kot met Jentel is het alle remmen los! Deze meisjes maken het bont! Zo gek zag je het nog nooit!

“Ik wilde altijd al een reeks zoals deze schrijven”

“Zelf heb ik het lang niet zo bont gemaakt als Jentel en haar vriendinnen.” lacht Björn Peeters, de auteur. “Maar ik wilde altijd al een boekenreeks schrijven over een doldwaas studentenleven. Het was ontzettend leuk om Op kot met Jentel te schrijven. Elke keer ik terugdenk aan de gekke situaties waarin de meisjes belanden… dan begin ik te lachen. Op kot met Jentel blijft een van mijn persoonlijke favorieten.”

Hartverwarmende vriendschap

Naast de meer dan behoorlijke dosis humor, is Op kot met Jentel ook een hartverwarmend verhaal over de hechte vriendschap tussen enkele heel verschillende meisjes. Elk van de meisjes moet op haar manier afrekenen met de demonen uit haar verleden, en stilaan haar eigen weg in het leven zoeken. De gekkigheid doet je glimlachen, maar hun vriendschap is de lijm die alles bij elkaar houdt.

Een glimlach op je gezicht!

Probeer maar eens om je gezicht in de plooi te houden tijdens het lezen! Als je zin hebt in een dosis vrolijkheid en pure ontspanning, haal dan vandaag nog je eerste Op kot met Jentel in huis. En je hoeft niet meteen te stoppen met lezen. De hele reeks is nu te koop! Vijf boeken doldwaze studententijd en hartverwarmende vriendschap. Als deze reeks nieuw voor je is, start dan best met het boek Op kot met Jentel in het eerste jaar.

Op kot met Jentel in het EERSTE jaar

Hoera! Je bent achttien! Je hebt je laatste schooljaar afgewerkt! Wat is het eerste dat je doet? Als je Jentel heet, dan vlucht je het huis uit. Weg van je moeder en haar irritante liefjes. Naar de stad. Op kot! Waar al je dromen uitkomen en er nooit moeilijkheden zijn… of wel? Jentel ontdekt al snel dat het leven op kot niet altijd van een leien dakje loopt. Maar ze maakt meteen vriendinnen. En samen beleven ze de meest doldwaze avonturen. Maakt niet uit of je ooit zelf op kot (kamers) zat of niet. Deze boekenreeks neemt je mee op de meest doldwaze studententijd ooit.

HUMOR (15+)

19,99 euro

Nu te koop! In o.a. deze winkels: Bol.com, Standaard Boekhandel, Akko, ECI, Bruna,

De Op kot met Jentel boeken op een rijtje…