Een verhaal van twee prinsessen

Een flitsende Fantasy reeks met werkelijk spectaculaire actiescènes, van de hand van Björn Peeters, die ook de Dark Urban Fantasy reeks Infinitus Memorias, en de Steampunk Fantasy reeks Tempus schrijft. Reeds zes delen verschenen in de Ictiluni reeks, met meerdere nieuwe delen op komst!

In een wereld waar LICHT onvoorstelbare macht inhoudt, strijden ebero mannen en vrouwen op spectaculaire wijze met elkaar. Steeds zij aan zij met hun amani partner. Maar de macht van het licht reikt veel verder dan hun ongelofelijke strijdkunsten.

Amarillis en Velira zijn twee gewone meisjes. Die ontzettend van één legende houden. De legende van De Twee Verloren Prinsessen. Stiekem beelden ze zich in dat zij deze legendarische prinsessen zijn.

Niet wetend dat ze aan het begin van een onvoorstelbaar en levensgevaarlijk avontuur staan.

Hou je van Fantasy vol knetterende actie, met in de hoofdrollen legendarische vrouwen die spectaculaire, bloedstollende gevechten leveren. Allemaal tegen de achtergrond van een rijke wereld vol schoonheid en mysterie, met een duizenden jaren oude geschiedenis. Dan zul je smullen van deze zinderende reeks, waarvan intussen al zes delen verschenen (waaronder één compleet afgewerkte saga).

Saga van De Twee Prinsessen (compleet)

Een verhaal van twee prinsessen
De rijzende Ochtendster
De terugkeer van de prinses
Het pad van de Waterbloesems
Het lot van de wereld

Saga van Zon en Maan

Amalia’s droom

Info over dit boek

Paperback (148mm x 210mm)

ISBN: 9789492638205

218 pagina’s

20 euro

Te koop in o.a. in deze winkels

Standaard Boekhandel

Bol.com

Bruna

Ako

ECI

als e-book te koop bij o.a.:

Kobo, Amazon.nl, i-book store, google play en Bol.com

Gratis te lezen in het KOBO PLUS abonnement