Björn Peeters schrijft unieke Fantasy reeks

“Wondermooi en vol spectaculaire actiescènes”

Geen elven. Geen dwergen. Geen draken.

Wat dan wel?

Een wereld gedrenkt in bloed en tranen. Mysterieus licht. Machtige prinsessen. Metershoge vijanden uit een stervende beschaving. Een wereld vol grote en kleine verhalen. Hartverwarmend. Hartverscheurend. Liefde. Verdriet. Wreedheid. Schoonheid. Hoop.

Dat is de wereld van Ictiluni.

Al één saga compleet, de tweede start eind augustus

Björn Peeters schreef al meer dan veertien jeugd- en Young Adult boeken. In de Ictiluni reeks (uitgebracht onder de naam Linnse Peeters)  schreef hij reeds de saga van De Twee Prinsessen (Ictiluni boek 1 t.e.m. 5). En nu deze saga ten einde is, start hij een nieuwe saga in de wereld van Ictiluni. Amalia’s droom is het eerste boek in de Zon en Maan saga. Het zesde boek totaal, in de Ictiluni reeks.

“Ik kan geen afscheid nemen van Ictiluni.”

“Ik kan echt geen afscheid nemen van de wereld van de Ictiluni.” zegt Björn Peeters, de auteur. “Er zijn nog zoveel verhalen die ik wil vertellen. En lezers vragen me om uit te wijden over de wereld en zijn geschiedenis. Ze willen meer van de wereld onder de grond zien. Het klinkt misschien gek, maar zelfs voor mij als schrijver is het een wonderlijke reis. Ik schrijf de boeken met ontzettend veel plezier. En de wereld van Ictiluni is immens. Er zijn nog zoveel verhalen te vertellen… deze tweede saga zal niet de laatste zijn.”

De eerste saga is compleet en nu te bestellen

De eerste vijf boeken in de reeks vormen één complete saga. Ze zijn alle vijf te bestellen. Het eerste boek in de saga van de twee prinsessen heet: Een verhaal van twee prinsessen. Lezers die nieuw zijn in de wereld van de Ictiluni starten best met dit boek.

Ictiluni 1: Een verhaal van twee prinsessen

Wreedheid. Dood. Verdriet. Oorlog drenkt de wereld in bloed. Amarillis (16) en Velira (16) gaan tot het uiterste om te overleven. Amarillis is amani. Ze kan licht oproepen en naar anderen sturen. Velira is een ebero. Zolang ze licht in haar lichaam heeft, vecht ze met bovenmenselijke kracht en snelheid. Samen vormen de meisjes een formidabel duo. Maar kunnen ze lang genoeg in leven blijven om hun krachten te leren gebruiken? Of vallen ze in handen van De Bloederige Koning? Zet je schrap voor een reis vol spectaculaire actiescènes, doorheen een van de allermooiste Fantasy werelden.

ACTIE – FANTASY (15+)

19.99 euro

Nu te koop! In o.a. deze winkels: Bol.com, Standaard Boekhandel, Akko, ECI, Bruna,

(Linnse Peeters is de Fantasy schrijfnaam van auteur Björn Peeters – twee namen, maar één en dezelfde auteur)

De Ictiluni boeken op een rijtje…

“Een aanrader voor iedere fantasy en avonturen liefhebber. De wereld van Ictiluni heb ik in mijn hart gesloten en ik hoop dat nog vele lezers, jong en oud, zullen volgen.”

Inge Hogevonder, recensent voor OnlyByMe.nl (volledige review)